Ingen tillgång till dator..

Förlåt att jag inte har bloggat igår och idag! Ser att flera har gått in i hopp om att jag ska uppdatera så förlåt! har inte haft tillgång till dator... Men vet ni?!?!?!?!? JAG FICK EN IPHONE!!!! :D OMGOMGOMG ASGLAD!! Hahaha oherre! Fast jag kommer inte kunna använda den förns på tordag eller så för vi måste beställa simkortet.. :P haha men men sen kan jag använda den! hahah är skitglad! haha aja iaf vi spelade match idag och kommer inte ens skriva resultatet... pinsamt! Två jävligt blå fingrar har man fått oxå haha jag som trodde att jag skulle slippa göra mig illa tills vi slutat träna men nejdå... :( Sitter och tittar på So you think you can dance as bra! Fattar inte hur man kan dansa så bra! hehe lite random inlägg men haha nu har jag inga skuldkänslor kvar för att jag inte uppdaterar hehe PUSS! :love:

Svar på frågor!

Hade tänkt att svara på lite frågor :) 
 
Vad skulle du göra om du hade 9 minuter kvar att leva? 
Svar: haha oj, jag skulle nog ringa den jag gillar och säga att jag älskar han och sen skulle jag käka så mycket godis och glass o allt sen skulle jag nog skriva nåt till alla jag känner! Jag skulle nog oxå slå till dom jag vill slå och säga åt dom att dra åt helvete :P haha nej men vad taskigt men jag skulle nog göra det! Hehe och sen skulle jag gå ut på gatan och dansa! haha men jag vet inte jag kommer säkert på något mer sen men det här är allt jag kommer på nu! :love:
 
E min rumpa fin? :)
Svar: haha Alva din rumpa är den finaste jag sett! :D :love:
 
Hur lång är du? 
Svar: Alldeles för lång, haha men nej jag är 1,83 :)
 
Har du färgat håret nån gång? Isf vilken färg?
Svar: Asso jag har aldrig färgat håret permanent men jag har färgat håret med sån här som går bort efter typ några duschar och då har jag färgat i alla möjliga färger! :D
 
Hur länge har du bloggat allt som allt?
Svar: Jag är inte riktigt säker men jag tror typ två år eller något sånt :)
 
Vilken är din favorit affär? 
Svar: Jag vet faktiskt inte riktigt men jag ÄLSKAR Hollister men asso jag gillar Gina Tricot och H&M och sånt för eftersom jag typ inte har så mycket pengar för jag lägger ner dom på godis så gillar jag att gå i affärer som har lite billigare kläder! ;)
 
Vad använder du för smink till skolan? 
Svar: Jag använder inte jätte mycket smink men typ solpuder ibland foundation, eyeliner, lite mascara och ögonbrynspenna :)
 
Har du några syskon? 
Svar: Ja jag har en syster :)
 
Ja då var det roliga slut... men fortsätt gärna att fråga frågor! PUSS! :love:
 

FREEDAG!

Vad skönt det är med fredag! Och nu är matteprovet avklarat, det gick välj sådär eller ja jag vet inte... Iaf sitter och tittar på Project Runaway och jag är ASHUNGRIG! Jag håller på att svälta ihjäl! Men snart kommer Moa hem så vi kan äta :thumbup: om jag hinner så lägger jag även upp några inlägg imorron men vi får se! Kommer oxå uppdatera ikväll! PUSS! :love:

 

Kaos

Vilken kaos dag, hahah nej men det regnar som fan här och jag vill bara gå och lägga mig! Vi har typ matteprov idag och jag vill bara dö... hahah nej men usch! Vilket deppmood jag är på idag! Men imorron är det fest! :D LÄNGTAR! haha lite onödigt inlägg men skit i! PUSS! :love:

Frågestund!

hejhej! har precis kommit hem från träningen och jag är nyduschad och sitter i soffan med filt och te, haha det var en jävligt lerig träning kan jag säga men jaja det är väl det som är kul med fotboll! ;) hade tänkt att dra igång en liten frågestund nu, fråga VAD NI VILL! Vill ha många frågor! Så fråga på! Svara på alla imorron kväll! PUSS! :love:

Rubriken försvann, bäst jag letar under kudden..

Hejhej allihopa! Sitter i sägen med pjamas och myser fast det borde jag egentligen inte göra... för jag måste vara hos Agnes om typ tio min.. och jag har inte ätit frukost, klätt på mig eller sminkat mig... :P Haha får skynda! Men jag hade tänkt att slänga in ett litet inlägg innan jag går! Iaf Pappa och jag har snackat lite om att han ska försöka få tag i biljetter till Friends Arena när IRON MAIDEN KOMMER! :D OHERREGD! FATTA VAD HÄFTIGT! IRON MAIDEN! :D Haha förlåt fick ett litet ryck där... Hehe men nu måste jag göra mig iordning. Men jag uppdaterar senare PUSS :love:
Saknar..

Godnatt!

Hahah oherregu vad jag är trött! precis kommit hem från träning och jag håller på att decka i soffan så jag ska gå och göra mig iårdning och gå och lägga mig! :P Uppdaterar imorron! PUSS :love:

Hemma

Nu sitter jag här i soffan med godis och chips och taggar till träningen hahah nejrå men jag önskar ;) Aja sitter och tittar på tv och gör typ ingenting, ska snart gå och sova! (thumbup) För att jag är så himla trött! Haha har inte så mycket mer att skriva nu så jag kanske uppdaterar igen innan träningen! PUSS! :love:
Bara älskar dom här skorna från deichmann!
 
 
Har oxå ritat lite på senaste tiden! Vad tycker ni?? Har även några på gång men orkar inte lägga upp dom (Blixten gör att dom ser lite ljus ut)
 

Sista lektionen!👍

Äntligen, sista lektionen innan jag kan åka hem och spela tv-spel haha men nej jag vet inte riktigt vad jag ska göra hemmanen jag ska kanske gå och sova☺ vill bara somna nu! Klockan ringde kl sex i morse.... Aja ska gå och hämta matteboken i skåpet nu men jag uppdaterar sen! PUSS😘


Skoola..

Idag är det skola oherregud jag orkar inte! :( Men vi slutar 13:10 så det är bra! men ändå! hatar att gå upp såhär tidigt! Aja lite senare idag kommer jag att slänga upp en dagens outfit (thumbup) och lite sånt men nu har jag lite bråttom till bussen så jag uppdaterar senare! Puss! :love:

Älskar dig mami!

Kolla vad som stod i mitt rum när jag kom hem! Haha e fett glad för det är fett jobbigt att ha ALLA kläder i en liten låda under sägen! Så nu har jag dom jag använder mest här och resten under sägen!✌coolish! Hede tänkt att lägga upp lite nya saker oxå men har inte tid just nu så det får bli senare eller imorron! PUSS!💋


Ute

Helloo är på Willys och handlar godis👍 ska snart ta bussen hem och spela tv-spel men först ska jag käka kebab!😍 oherre vad gott det är skulle kunna gifta mig med kebab! Gör allt för kebab😘 haha men ja imorron är det skola igen👎 och jag kommer att dö! Vi har prov på fredag och tyskaläxa till torsdag! Hatar tyska! Aja nu ska jag käka! Uppdaterar sen! PUSS!

 


Studiedag

Idag hade tänkt att ringa farmor och frågat om vi kunde åka in till stan för vi har studiedag men sen kom jag på att vi har prov på fredag.... aja så det får bli lite plugg och bloggande idag istället, är ändå pank och jag klarar värkligen inte av att fönstershoppa... HÄMSKT! Men på lördag fyller jag år eller igentligen nästa tisdag men vi firar mig på lördag men då får vi hoppas att jag kanske får lite nya grejjer! :D haha men jag ska nog gå ut snart för jag måste få lite luft, jag kan ju inte sitta här inne hela dan och plugga! Då får man ju hjärnskador! aja slänger in några bilder från i sommras. uppdaterar sen! PUSS!
 

Hejsan Hoppsan!

Hej! Nu startar jag en ny blogg här! Jag hade ju "Jagsaida" förut men den har jag slängt i papperskorgen och börjat om här Idastenman.blogg.se
Här hade jag tänkt att skriva lite om mitt liv och sånt roligt!
Hade tänkt att berätta lite onödig fakta om mig själv innan jag börjar blogga på riktigt ;)
 
Vad heter du? - Ida Viola Stenman
Syskon? - 1 syster
Husdjur? - En katt
Vilket land är du ifrån? - Sverige


Mode:
Hur mycket spenderar du på kläder i månaden - haha ja jag köper väl ganska mycket kläder men jag vet inte exakt....
Favoritoutfit - något stickat med jeans :)
Om du ska shoppa, vart åker du? - Stan, gallerian eller om man inte orkar åka så lång så typ vällingby/jakan:)

Utseende:
Använder du..
plattång - ibland 
hårspray - nej
hårmouse - nej
Värmeskydd - ibland
Puder - ibland 
Mascara - japp
Eyeliner - ibland
Ögonskugga - Ibland
Ögonfransböjare - JAAA

Sport:
Har du..
Gått på fotboll - Jag går nu och kommer alltid att göra 
Gått på tennis - nej
Gått på simning - nej
Gått på gympa - nepp
Gått på ridning - nopp 
Gått på dans - har gått :)

Kärlek:
Har du...
Kramat någon - nej absolut inte, varför skulle jag.... -.-
pussat någon - aa
Varit kär - Ja
Varit olyckligt kär - mm
Inte varit kär i nån, som varit det i dig - mm...
Dumpat någon - ja
Blivit dumpad - ja